Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόν

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόνΗ τύχη της μικρής Αγγελικής κρέμεται από μία κλωστή. Ο Ισίδωρος πιέζει την κόρη του να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία της υιοθεσίας, με αποτέλεσμα να πέφτει από τα σύννεφα. Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή, όπως επίσης και η Αντιγόνη, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόν

Η Αντιγόνη αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια, σχετικά με το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτή την πράξη. Με βαριά καρδιά, τονίζει στον πατέρα της πως την βοήθησε σημαντικά η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόν

Ο Ισίδωρος, απελπισμένος με όσα ακούει, αναζητά άλλες λύσεις για την μικρή. Γνωρίζει πολύ καλά πως, εάν βάλει την Αντιγόνη να ανοίξει αυτόν τον φάκελο, η κόρη του θα φυλακιστεί. Η παράνομη αυτή υιοθεσία, θα τους στοιχειώνει για πάντα.

Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία, η οποία τρέμει ξανά τη φυλακή, στην γη της ελιάς. Ζητάει από την Αντιγόνη να είναι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις της, καθώς η ίδια έχει ήδη βεβαρημένο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35

Στην δεύτερη σεζόν της σειράς, αναμένεται να δούμε την Μαρία να παίρνει θέση στα γεγονότα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσει και η ίδια την μικρή Αγγελική, δείχνοντας βαθιά μετανιωμένη για την πράξη της τότε…Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόν

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *