Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πνίξει την Αθηνά

Μια συγκλονιστική σκηνή ανάμεσα στον Δημήτρη και την Αθηνά θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Λίγο πριν πέσει νεκρός ο ήρωας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αθηνά και αυτή η τελευταία τους συνάντηση θα είναι εκρηκτική. Μια μάχη δίχως τέλος και με απρόβλεπτες συνέπειες, ξεκινά! Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πνίξει την Αθηνά

 

Τι θα δούμε σήμερα 28/6 στην Γη της Ελιάς;

Η Χάιδω βοηθά τον Λυκούργο να ξεπεράσει τη μετανάστευση του καλύτερού του φίλου, ενώ παράλληλα οι ετοιμασίες για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος διαλύει τον Ισίδωρο πριν τη δίκη

Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική, κι εκείνη του αποκαλύπτει τα πάντα για τη Μαρία και για το πώς μεσολάβησε για την υιοθεσία πριν από έξι χρόνια. Αθηνά και Δημήτρης απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, πιάνονται στα χέρια και η κατάσταση ανάμεσα τους ξεφεύγει.

 

Λίγη ώρα μετά, ο Κουράκος εντοπίζει τον Δημήτρη νεκρό. Ξεκινώντας την έρευνα, η μια αποκάλυψη φέρνει την άλλη και ο Γιώργης ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς, καθώς και ότι εκείνη είχε παράνομη σχέση με τον Ιάκωβο. Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *