Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε διπλό ταμπλό η Μυρτάλη τη νέα σεζόν

Σε περίεργη θέση θα βρεθεί η Μυρτάλη, τη νέα σεζόν στην γη της ελιάς. Το φινάλε θα είναι αρκετό, για να μας βάλει σε σκέψεις. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου θα είναι η αφορμή, για να ξεσπάσουν αρκετά σκάνδαλα.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε διπλό ταμπλό η Μυρτάλη τη νέα σεζόν

Όπως βλέπουμε τελευταία, η Μυρτάλη συνεχίζει να ονειρεύεται τον Αλέξη. Οι στιγμές που περνούν στα όνειρά της, είναι ιδιαίτερα τρυφερές. Ο έρωτάς της για εκείνον αρχίζει να φουντώνει, παρόλο που η ίδια δε το αντιλαμβάνεται.

Διαβάστε Επίσης  Survivor διαρροή 14/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Στο μεταξύ, ο Χρήστος παραμένει απόμακρος απέναντί της. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για τα συναισθήματά του, για αυτό και κάνει αργά βήματα μαζί της. Δε θέλει να πάρει κάποια βιαστική απόφαση, για τη συγκεκριμένη σχέση.

Η Μυρτάλη σταδιακά αρχίζει να διχάζεται. Ένα παθιασμένο φιλί, θα είναι αρκετό για να την μπερδέψει περισσότερο. Ο Αλέξης θα την αρπάξει και θα της δώσει ένα καυτό φιλί στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, γεγονός που θα την ταράξει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα «καρφώνει» τον Μανόλη με ένα ηχητικό – βόμβα

Εκείνη, θα αφεθεί στην αγκαλιά του, με την ερωτική αυτή περιπέτεια να ξεκινά. Στα επεισόδια της νέας σεζόν, η Μυρτάλη θα πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να συνεχίσει τη ζωή της, στην γη της ελιάς. Και οι δύο επιλογές, βέβαια, είναι φοβερά επικίνδυνες για την ίδια… Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο Χρήστος, δεν είναι αυτό που δείχνουν.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε διπλό ταμπλό η Μυρτάλη τη νέα σεζόν

πηγή

Αφήστε μια απάντηση