Survivor: Ποιος πήρε ασυλία χθες 26/6 και ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor: Ποιος πήρε ασυλία χθες 26/6 και ποιοι είναι υποψήφιοιΚαι οι έξι τα έδωσαν όλα χθες στον πρώτο από τους δύο αγώνες ασυλίας που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Η ανατροπή ήρθε στο συμβούλιο με τις δύο ομάδες να δείχνουν τα…δόντια τους. Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor βάσει της ψηφοφορίας που έγινε χθες 26/6; Πώς αντέδρασαν στο άκουσμα των νέων από το Λιανό;Survivor: Ποιος πήρε ασυλία χθες 26/6 και ποιοι είναι υποψήφιοι

Τα πηγαδάκια πήραν και έδωσαν χθες στο Survivor τόσο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ασυλίας όσο και με το σχέδιο Μαρτίκα που τελικά δεν βγήκε κατά τον Άρη: “Τρεις τρεις πλέον στο Survivor, που είναι σημαντικό. Νομίζω ότι εκείνος που θα χτυπά το κεφάλι του με την αποχώρηση αυτή είναι ο Σπύρος, διότι στην προηγούμενη ψηφοφορία αντί να ψηφίσει την Σταυρούλα και να βγει μόνο αυτή, έριξε μια ψήφο λευκή στον Στάθη και βγήκε κι αυτός με ισοψηφία. Αυτό το πράγμα που έκανε ο Σπύρος, καθόρισε την αποχώρησή του. Αν ψήφιζε την Σταυρούλα, θα έβγαινε μόνο αυτή υποψήφια κι ο Σπύρος δεν θα κινδύνευε αυτήν την εβδομάδα” τόνισε μεταξύ άλλων ανέφερε ο Σοϊλέδης.

Διαβάστε Επίσης  Πωλίνα Φιλίππου-Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Φωτογραφίζονται αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα τους

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor

Έξι παίκτες, δύο ομάδες και αυτοί οι αριθμοί έμελλαν να δείξουν το αποτέλεσμα στην χθεσινή ψηφοφορία. Δύο τελικά παίκτες ισοψήφισαν και είναι οι πρώτοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τη Μέη και το ΝικοΓιάννη που έλαβαν από τρεις ψήφους έκαστος. Αναμενόμενο το χαρακτήρισαν και οι δύο, με τον χορευτή να ελπίζει όπως είπε στη στήριξη από την τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα. Το ίδιο βέβαια θα ήθελε και η πρωταθλήτρια κωπηλασίας που ποντάρει στους συμπατριώτες της, στην Καστοριά. Σημειωτέον ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος επικράτησε στην τελική φάση του run με αντίπαλο τη Σταυρούλα. Εκείνη έκλαψε μετά τον αγώνα με τον ποδοσφαιριστή να παραδέχεται ότι είχε απέναντί του μία πολύ καλή αντίπαλο. Πάντως παρά το δυνατό αγώνα μεταξύ τους ο Άρης δεν ανταπέδωσε με κέρασμα, λόγω της νίκης της. Αντιθέτως επέλεξε τα μέλη της ομάδας του, την Ασημίνα και τη Μέση και προσκάλεσε το ΝικοΓιάννη, που έλεγε εδώ και ημέρες πόσο πολύ θέλει να φάει πεϊνερλί, που ήταν και το έπαθλο του αγώνα.

Διαβάστε Επίσης  Χωρισμός βόμβα στην Ελληνική Showbiz: Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος χώρισαν

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *