Ραφήνα: Άγριος ο θάνατος για τον 42χρονο – Με σιδερογροθιά το μοιραίο χτύπημα

Σε κατάσταση σοκ η κοινωνία της Ραφήνας

Στα ίχνη των δραστών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο άντρα στην Ραφήνα, βρίσκονται οι Αρχές με το πανελλήνιο να παραμένει σοκαρισμένο από το άγριο περιστατικό. Το φονικό που έγινε μπροστά στα μάτια αρκετών ανθρώπων.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση. Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Διαβάστε Επίσης  Ανακοίνωση των διοργανωτών του συλλαλητηρίου με αιχμές για τα δρομολόγια του Μετρό

Η μοιραία σιδερογροθιά

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου, αφού του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε Επίσης  Αναδρομικά συντάξεων και δώρα Χριστουγέννων - Πάσχα: Οδηγίες για υποβολή της αίτησης

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στη Ραφήνα – Αναζητούν τους δράστες
Σε βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφεται η άφιξη του περιπολικού στο σημείο που έγινε το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο.

Το περιπολικό, όπως φαίνεται από το βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, πέρασε από το σημείο στις 2:07 π.μ. ενώ στις 2:31 π.μ. περνά από την κάμερα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *