Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα.

Βαμμένο με αίμα το φινάλε του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Η παράνοια του Ακύλα έχει πια ξεφύγει και ενώ εκείνος είναι καταζητούμενος, απάγει την Αιμιλία και εκβιάζει τη Ζωή για να του δώσει τα χρήματα που είχε κρυμμένα.

Η Ζωή περιμένει οδηγίες από εκείνον για να του δώσει τα χρήματά του, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε τη βοήθεια του Ντούνια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαφία θέλει να σκοτώσει Στέλλα και Γιακωβάκη

Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και έτσι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα, ώστε να εκβιάσει τους άντρες του Ακύλα να αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια Μεγαρίτη.

Σύμφωνα με το TV24, όμως ο τελευταίος καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά βλέπει πως είναι στρυμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τον Μελέτη, ο οποίος και θα τον σκοτώσει για να γλιτώσει τους πάντες από εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή τρώει ένα δυνατό χαστούκι

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή. Ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της.

Κι ενώ πλησιάζει η ώρα του γάμου, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του.

Ο Πέτρος με τον Ζάχο παρακολουθούν τον Χρήστο και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδιά του. Θα τα καταφέρουν;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *