Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο.

Η Αρετή κινδυνεύει να μείνει μόνη της και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να δεχτεί εύκολα. Οι τελευταίες, σπασμωδικές, κινήσεις της στρέφονται ενάντια στην ευτυχία της ίδιας της της κόρης.

 

Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από τον γάμο Δρόσως – Κωνσταντή

Επιτέλους η Βασιλική και ο Φίλιππος ετοιμάζονται να περάσουν χαρούμενες στιγμές, με τον γάμο τους να βρίσκεται προ των πυλών. Το νεαρό ζευγάρι όμως λογαριάζει χωρίς την Αρετή…

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες: Επεισόδια 102 - 103 - 104 - 105 - 106

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης ηχογραφεί την Αθηνά, πριν πέσει νεκρός

Η τελευταία ποτέ δεν θα δεχτεί ότι η κόρη της θα παντρευτεί τον παραλίγο φονιά του γιού της και δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Όντας απογοητευμένη από το χωρισμό της με τον Στάθη αλλά κυρίως από την φυγή του Στέφανου στην Ισπανία, όλη της η προσοχή πλέον θα στραφεί στην μικρή κόρη της την Βασιλική.

Εξάλλου μόνο η Ασπασία στέκεται πλέον δίπλα της. Ο Στέφανος εγκατέλειψε την Αρετή και αυτή δεν μπορεί να το πιστέψει παρά τα διάφορα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Εύα στα νέα επεισόδια του 2ου κύκλου;

Μετά από κάποια ακόμα ξεσπάσματα εναντίον του Στάθη και με τον Δημοσθένη να προσπαθεί να την κάνει καλά, αποφασίζει να κάνει την τελευταία της κίνηση. Θα καταφέρει να χαλάσει το γάμο
της κόρης της;

Παππά- Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» πήγαν διακοπές με τα… αγόρια τους

Η Αρετή θα πάει ακάλεστη στο γάμο, θα είναι εκεί και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι έχουν σκαρφιστεί οι σεναριογράφοι της σειράς για τον πιο άτακτο χαρακτήρα της σειράς!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση