Η Γη της Ελιάς: Ποια εγκαθίσταται στο σπίτι του Ιάκωβου;

Η Γη της Ελιάς: Ποια εγκαθίσταται στο σπίτι του Ιάκωβου;Οι εξελίξεις δεν σταματούν στην αγαπημένη μας σειρά. Η Ιουλία Βρεττάκου όπως θα δούμε στο β’ κύκλο θα εγκατασταθεί μόνη της πλέον στο σπίτι του Ιάκωβου, στην γη της ελιάς, αφού προηγουμένως θα έχει χωρίσει από τον Γιώργη Κουράκο.Η Γη της Ελιάς: Ποια εγκαθίσταται στο σπίτι του Ιάκωβου;

Ήδη έχουμε αναφερθεί στα προβλήματα που εμφανίζονται στη σχέση του Γιώργη με την Ιουλία. Προβλήματα που έχουν να κάνουνε περισσότερο με την ανασφάλεια του Γιώργη ο οποίος συνεχώς βλέπει μπροστά του το Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  ΣτΟργή: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ

Η ζήλεια του μεγαλώνει όλο και περισσότερο όταν βλέπει την Ιουλία να χαιρετά κάθε τόσο στο δρόμο το Στάθη. Από τη πλευρά της η Ιουλία δείχνει κουρασμένη από τη ζήλεια του Γιώργη και αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να μείνουν χωριστά για ένα διάστημα προκειμένου να έχει χρόνο για να σκεφτεί. Θέλει να μείνει μόνη της και για το λόγο αυτό αποφεύγει να πάει στο σπίτι του αδελφού της του Ισίδωρου. Γνωρίζοντας ότι το σπίτι του Ιάκωβου είναι ελεύθερο, του τηλεφωνεί στην Ισπανία όπου βρίσκεται ο τελευταίος και του ζητεί να της το παραχωρήσει για ένα διάστημα.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Ελπίδα μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Βλάσσης δεν είναι ο Νικόλας Γαλάνης

Ο Ιάκωβος δεν έχει καμία αντίρρηση να δώσει το σπίτι του και η Ιουλία, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς η γη της ελιάς, θα βρεθεί μόνη της στο υπέροχο αυτό αρχοντικό της Μάνης προκειμένου να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει από τη ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *