Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος περνάει χειροπέδες στην Αθηνά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος περνάει χειροπέδες στην ΑθηνάΜία σκηνή που δεν περίμενε κανείς. Μία εξέλιξη που θα αφήσει άναυδους τους τηλεθεατές. Ο Γιώργης Κουράκος φτάνει επιτέλους στην αλήθεια και συλλαμβάνει την Αθηνά Βρεττάκου, στην γη της ελιάς.

Η δολοφονία του Δημήτρη ταράζει σημαντικά τις αρχές. Η Αθηνά, αν και σοκαρισμένη, δε δείχνει να θρηνεί ιδιαίτερα. Στο τμήμα φτάνουν νέα κι ειδήσεις πως η Αθηνά και ο Δημήτρης τσακώνονταν έντονα το τελευταίο διάστημα και πως εκείνος απειλούσε τη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το φρικτό τέλος της Αθηνάς στη σειρά

Βεβαιωμένος πως δεν πρόκειται για σχέση μητέρας και γιου, ο Γιώργης Κουράκος υποβάλλει την Αθηνά σε τεστ DNA, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, στην γη της ελιάς. Δυστυχώς για την πρωταγωνίστρια, τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα.

Ο Κουράκος μαθαίνει την αλήθεια στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Τότε, σηκώνεται και περνάει χειροπέδες στην Αθηνά, φωνάζοντας σε όλους πως συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του υποτιθεμένου γιου της.

Εύβοια: Θρήνος για το θάνατο του 14χρονου ποδοσφαιριστή – «Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί αλλά είχε χάσει τη μάχη»

Όλοι παγώνουν. Η Μαργαρίτα, η οποία γνωρίζει την αλήθεια, τρέχει να σώσει την ξαδέλφη της, με κάθε τρόπο. Μάταια, όμως. Η Αθηνά έχει μπλέξει πολύ άσχημα και κανείς δε μπορεί να την βγάλει εύκολα από το συγκεκριμένο μαρτύριο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *