Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βγαίνει το πρώτο της ρομαντικό ραντεβού

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βγαίνει το πρώτο της ρομαντικό ραντεβούΌλα αλλάζουν για την Αρετή, μετά από αυτό το κρίσιμο ραντεβού, στην γη της ελιάς. Μία τρυφερή και ρομαντική στιγμή θα την κάνει να ξεχάσει για λίγο τον γάμο της κόρης της και την φυγή του γιου της…

Η ίδια κυκλοφορεί στη Μάνη και τους βρίζει όλους. Τσακώνεται με όλο τον κόσμο. Καταριέται τον Στάθη για την επιλογή του γιου της να φύγει στο εξωτερικό, αλλά και την Βασιλική που παντρεύεται τον παρ’ ολίγον “φονιά”.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια:33-34-35

Ο Θανάσης, ο πρώην της Αναστασίας έρχεται στη Μάνη, θέλοντας να ξεκινήσει τη ζωή του από το μηδέν. Πρόσφατα χήρος και με πολλά λεφτά, χτίζει τα πρώτα του βήματα στην Αρεόπολη, στον τόπο που μεγάλωσε κι έδρασε..

Η Αναστασία είναι διαλυμένη. Ο έρωτας αυτός από τα παλιά, μόνο σύγχυση και δυστυχία της φέρνει. Στην αντίθετη πλευρά βρίσκεται η Αρετή, η οποία εντυπωσιάζεται από την αλαζονική συμπεριφορά του Θανάση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η αντίδραση της Αρετής στο άκουσμα του διαζυγίου

Εκείνος θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού, με αποτέλεσμα η Αρετή να πετάει στα σύννεφα, στην γη της ελιάς. Πηγαίνουν για φαγητό και συζητούν για ώρες. Η Αρετή χαμογελάει ξανά κι αρχίζει να πιστεύει πως η μοίρα της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία. Θα είναι, όμως, αυτός ο έρωτας αυτό που πάντοτε ήθελε και περίμενε στη ζωή της; Ο Θανάσης φαίνεται επικίνδυνος και με πολλά μυστικά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *