Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το τέλος του Παναγιώτη στη σειρά

Το φινάλε πλησιάζει και αρκετοί αγαπημένοι μας χαρακτήρες ετοιμάζονται να χτίσουν τη δική τους πορεία. Ο Παναγιώτης μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες, με το τέλος του να είναι αρκετά ενδιαφέρον.Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το τέλος του Παναγιώτη στη σειρά

Αυτή την στιγμή τον βλέπουμε να προσπαθεί να προσεγγίσει την Βιολέτα, με τις ευλογίες του Σταμάτη. Εκείνος, αντιλαμβανόμενος πως δε θα καταφέρει να την κάνει ξανά ευτυχισμένη, βοηθάει τον καφετζή να κερδίσει μία θέση στην καρδιά της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Εξέγερση στη φυλακή με αρχηγό την Ελένη!

Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το τέλος του Παναγιώτη στη σειρά

Οι σκηνές αυτές προκαλούν γέλιο και μία πολύ γλυκιά και τρυφερή νότα στη σειρά. Κανείς τους δε κατανοεί πως η Βιολέτα είναι σταθερή στις απόψεις της: Δεν βλέπει ερωτικά τον Παναγιώτη και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.

Επομένως, όλα αλλάζουν σταδιακά. Ο Παναγιώτης, μετά από πολλές προσπάθειες στις Άγριες Μέλισσες, θα καταλάβει πως πρέπει να δώσει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια. Έτσι, θα συμβουλεύσει τον Σταμάτη να κυνηγήσει αυτός το κλειδί της καρδιάς της, εγκαταλείποντας το όνειρό του να σταθεί δίπλα της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Κώστας σκοτώνει εν ψυχρώ τον Άγγελο

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Παναγιώτης ανακοινώνει στους συγχωριανούς του ότι θα φύγει οριστικά από το Διαφάνι, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή, μακριά… Μία ανακοίνωση που θα συγκλονίσει τους κατοίκους του χωριού και φίλους του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *