Άγριες Μέλισσες: Σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα

Άγριες Μέλισσες: Σε σιχαίνομαι και σένα και την μάναΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Πηνελόπη θα πει στον Δούκα “σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα”.

Η Πηνελόπη συγκλονισμένη με τις αποκαλύψεις του Μελέτη για τη δολοφονία του Αλέξη πάει οργισμένη να βρει τον πατέρα της και του επιτίθεται. “Φονιά σκότωσες τον Αλέξη και τόσα χρόνια έκανες τον ανήξερο! Πώς αντέχεις να έχεις τα χέρια σου βουτηγμένα στο αίμα;

Σε σιχαίνομαι και σένα και τη μάνα! Ντρέπομαι που είμαι κόρη σας. Μόνο το κακό προκαλείται. Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ ξανά στη ζωή μου.” του λέει και φεύγει. Ο Δούκας είναι σε απόγνωση και η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ξεσπά Πόλεμος Για Τον Θησαυρό

Άγριες Μέλισσες: Σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα

Η Πηνελόπη δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και η μόνη της η έξοδος είναι να φύγει στο Παρίσι μακριά από όλους και να συνεχίσει τις σπουδές της

Καθώς όμως είναι έτοιμη να φύγει δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Αντιγόνης. “Έμαθα τι έχει γίνει, διαβάζω τις εφημερίδες. Δεν αντέχω να ζω με τις τύψεις πως έσωσα έναν φονιά. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για τον πατέρα σου αλλά ήρθα να σε ενημερώσω ότι σκοπεύω να καταθέσω την αλήθεια.”

πηγή

Αφήστε μια απάντηση