Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες.

O Κώστας στήνει καρτέρι στον Άγγελο λίγες ώρες πριν από το γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού και ο γιατρός σωριάζεται νεκρός. Ο φονιάς εξαφανίζεται στο βουνό για να γλιτώσει τη σύλληψη. Αυτός ο αποτρόπαιος φόνος σαν από θεία δίκη τινάζει την ευτυχία και τη γαλήνη των Σταματάκηδων στον αέρα.

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Το φονικό του Πετρή κατέστρεψε το γάμο της ηθικής αυτουργού Θεοδώρας και του Γιώργη. Η δολοφονία του Άγγελου από τον Κώστα για ερωτική αντεκδίκηση βάζει ταφόπλακα στα σχέδια της Βασιλικής και του Μαθιού για μία ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή και όλα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.

Το αίμα του Πέτρου και του Άγγελου στοιχειώνει την Άνω Ποριά. Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο ξέπνεο και ουρλιάζει ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Ο πρώτος που τρέχει δίπλα της αλαφιασμένος είναι ο Μανώλης που έχει βγει βόλτα στα χωράφια παρέα με τον Μούργο μην αντέχοντας να ζήσει από κοντά τη χαρά ενός φονιά, του Μαθιού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την Ασπασία

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, καθώς το πνίγουν οι τύψεις που αφήνει να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος ο Μαθιός, αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα είναι απόλυτα βέβαιος πως το χέρι που πήρε τη ζωή του Άγγελου είναι το ίδιο με αυτό που στέρησε τη ζωή από τον Στεφανή.

Οι ενοχές και οι τύψεις τον πλημμυρίζουν, ηθικός ηθικός αυτουργός και αυτός όπως η αδερφή του η Θεοδώρα στο φονικό του Πετρή. Αυτός γιατί δεν μίλησε, αυτή γιατί ανυπόστατα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 61, 62, 63, 64

Με την Άσπα να θρηνεί απελπισμένη πάνω στο άψυχο σώμα του Άγγελου ο Μανώλης τηλεφωνά αμέσως στον Αντώνη ενημερώνοντας τον για το φόνο του Άγγελου και λέγοντάς του πως ο φονιάς δεν είναι μακριά.

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Η αστυνομία του Ρεθύμνου ξεκινά για την Άνω Ποριά για να συλλάβει το φονιά. Την ίδια στιγμή που ο γαμπρός περιμένει την γυναίκα της ζωής του στην εκκλησία έχοντας στο πλευρό του τη μάνα του Καλλιόπη και τον αδερφό του Αστέρη πριν προλάβει να του παραδώσει ο Νικηφόρος νύφη τη μάνα του Βασιλική συλλαμβάνεται για το φόνο του Άγγελου.

Καλλιόπη και Βασιλική καταρρέουν σπάζοντας με ένα θρήνο που ραγίζει πέτρες. Σαν το θρήνο που ξεσπά στο σπίτι του Βρουλάκηδων όταν φτάνει το μαντάτο για το φόνο του Άγγελου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *