Survivor Spoiler 22/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα

Η τρίτη ασυλία έρχεται απόψε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι παίκτες – πλην του Άρη – θα παλέψουν για την παραμονή τους στο Survivor. Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα (22/6) στο Survivor και εξασφαλίζει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο (Spoiler); 

Οι Survivors θα δείξουν για ακόμη μια φορά τα δόντια τους και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα αγώνισμα κι έτσι σήμερα εξαιρείται από την ασυλία δίνοντας τη σκυτάλη στους υπόλοιπους παίκτες.

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Γκάνος – Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor και η αποκάλυψη για τον Σάκη Ρουβά: «Πολύς κόσμος δεν ξέρει…»

Για ακόμη μία εβδομάδα, λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζει ακάθεκτος στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτες θα καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες του; Η μάχη τώρα ξεκινά.

Σύμφωνα με τα Spoiler, ο παίκτης που κερδίζει σήμερα (22/6) την ασυλία στο Survivor δεν είναι άλλος από τον Νικογιάννη. Ο χορευτής έχει ανέβει πολύ δυναμικά, ενώ πολλές φορές έχει μονομαχήσει με τον Άρη. Έτσι, πηγαίνει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα πρέπει να ψηφίσει έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτριά του.

Διαβάστε Επίσης  Σοκάρει ο συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση Αλέξης Μανθεάκης: «Η Αθηνά είναι αχάριστη και άπονη…»

Ποιος θα ολοκληρώσει την τριάδα των υποψήφιων; Θα υπάρξει ισοψηφία και αυτήν την εβδομάδα; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *