Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεφτιλίζει τον Αλέξη μέσα στην ταβέρνα

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεφτιλίζει τον Αλέξη μέσα στην ταβέρναΗ Μυρτάλη ενημερώνεται από την Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης δουλεύει στην ταβέρνα και σπεύδει να του κάνει τη ζωή κόλαση, στην γη της ελιάς. Αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της, οδηγείται στα άκρα, εκνευρίζοντας τον νεαρό.Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεφτιλίζει τον Αλέξη μέσα στην ταβέρνα

Εκείνος προσπαθεί να προσαρμοστεί στον χώρο. Ο Χρήστος σταδιακά αρχίζει να εμπιστεύεται τον νεαρό, ο οποίος δείχνει να τα πηγαίνει καλά στη δουλειά του. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Η Μυρτάλη κάνει κόλαση τη ζωή του Αλέξη στην ταβέρνα, προβληματίζοντας τους γύρω της, στην γη της ελιάς. Δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και κακομεταχειρίζεται τον σερβιτόρο, νομίζοντας πως τον βάζει στη θέση του.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεφτιλίζει τον Αλέξη μέσα στην ταβέρνα

Ο Αλέξης σαστίζει. Αυτή η κατάσταση του κάνει τεράστιο κακό και του προκαλεί μεγάλο άγχος. Η Μυρτάλη απολαμβάνει να τον βλέπει να υποφέρει. Τον υποβιβάζει σαν άνθρωπο και του συμπεριφέρεται απαίσια, αγνοώντας τις συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα φοβάται να καρφώσει τον Μαθιό

Με την λήξη της βάρδιας, ο Αλέξης επιστρέφει σπίτι σοκαρισμένος, συντετριμμένος. Η εικονική Μυρτάλη εμφανίζεται και επουλώνει τις πληγές που άνοιξε η ζωντανή Μυρτάλη. Η παράνοια ξεκινά για τον πρωταγωνιστή…Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεφτιλίζει τον Αλέξη μέσα στην ταβέρνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση