Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης βασανίζεται από νέους εφιάλτες

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο, ο Μαθιός κάνει την απόλυτη ανατροπή. Πλησιάζει αυτόν που ξέρει για την αποτρόπαια πράξη του και ομολογεί την σκληρή αλήθεια… Μία αλήθεια, η οποία έχει προκαλέσει φρικτούς εφιάλτες στον Μανόλη, στη σειρά Σασμός.

Ο Μαθιός πλησιάζει τον νεαρό και του ζητάει να μιλήσουν. Του αποκαλύπτει τον φόνο του Στεφανή, αφήνοντάς τον σαστισμένο. “Εγώ τον σκότωσα και ξέρω ότι με είδες Μανόλη”, θα του πει, κοιτάζοντάς τον στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγης επιστρέφει για να βάψει τα χέρια του με αίμα

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης βασανίζεται από νέους εφιάλτες

Ο Μανόλης θα θολώσει. Μόλις ο Μαθιός του ζητήσει να τον καταδώσει, όλα θα αλλάξουν ριζικά. Αγανακτισμένος για λύτρωση και πνιγμένος από τις ενοχές του, λίγες ημέρες πριν τον γάμο του, ζητάει από τον Μανόλη να πράξει όπως εκείνος θεωρεί σωστά..  Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης βασανίζεται από νέους εφιάλτες

Βέβαια, αυτό δε θα συμβεί. Ο Μανόλης δε θα τον καταδώσει, ειδικά λίγες μέρες πριν τον γάμο του. Ο νεαρός πρωταγωνιστής βασανίζεται καθημερινά εξαιτίας όσων είδε εκείνη την ημέρα στο βουνό. Οι εφιάλτες ξεκινούν για τον Μανόλη και η Κλαίρη δυσκολεύεται να τον βοηθήσει στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι έχει συμβεί;

Ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως το μυστικό αυτό, το γνωρίζει και η κοπέλα του Μανόλη. Τότε συνειδητοποιεί ότι ο κλοιός στενεύει. Θα αποκαλύψουν την αλήθεια ή θα καταφέρει να γλιτώσει για άλλη μια φορά;Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης βασανίζεται από νέους εφιάλτες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση