Σασμός: Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου

Ο Καραπάνος είναι έτοιμος να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο, στο «Σασμό», και δίνει εντολή θανάτου στους άντρες του. Ποιο είναι το σχέδιο; Πότε θα χτυπήσουν; Σασμός: Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου

Ο Καραπάνος έχοντας αποδράσει από τη φυλακή και λίγο πριν φυγαδευτεί ξανά θέλει να κλείσει όλες τις υποθέσεις που έχει ανοιχτές. Έτσι, κάνει τα ξεκαθαρίσματά του. Ανάμεσα σε αυτά και ο Γεράσιμος, τον οποίο θέλει να σκοτώσει. Φυσικά, δεν γνωρίζει ότι είναι ο γιος του, κάτι που όμως σύντομα θα μάθει και θα μετανιώσει για το σχέδιό του.

Μέχρι τότε, όμως, οργανώνει τη δολοφονία του και το τσιράκι του είναι έτοιμο να ρίξει το τελειωτικό χτύπημα. «Έλα αφεντικό, είμαι έξω από το σπίτι του. Πριν λίγο έφτασε με τη μηχανή. Είναι ήσυχη γειτονιά, δεν περνάει πολύς κόσμος. Είναι μόνος του, θέλεις να τον χτυπήσω τώρα;».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νικήτας και Στέφανος πιάνονται στα χέρια – Σκηνές Φαρ Ουέστ στη Μάνη

Ο Καραπάνος, όμως, θέλει τα πράγματα να γίνουν πιο τακτοποιημένα. «Όχι θέλω να είσαι σίγουρος, θέλω τα πράγματα να είναι ήρεμα. Αύριο καλύτερα αν βρείτε την κατάλληλη στιγμή, χτυπάτε. Να είναι καθαρή δουλειά. Δε θέλω να γλιτώσει. Διαλέξτε εσείς την τοποθεσία, κάπου έρημα καλύτερα. Ή μάλλον έξω από το σπίτι του την ώρα που θα γυρίζει κουρασμένος από τη δουλειά, θα τον ξεκουράσουμε εμείς», συμπληρώνει κι ύστερα ξεσπά σε γέλια.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Σοκ για τον Χρήστο! Η Βρεττώ ομολογεί ότι σκότωσε τη Μαρίνα

«Την ώρα που θα βγάζει το κράνος και τα χεράκια του θα είναι απασχολημένα», αναφέρει ο Καραπάνος και δεν σταματάει να γελάει κάνοντας εικόνα τον Γεράσιμο νεκρό, στο «Σασμό».

Ωστόσο, προειδοποιεί τους ανθρώπους τους γιατί πρέπει να ξέρουν ότι ο αστυνόμος είναι επικίνδυνος. «Πρόσεξε, είναι σβέλτος. Ένα λάθος και θα βρεθείτε εσείς οι δύο στα θυμαράκια. Μην τον υποτιμάτε. Δε θα γίνει τίποτα αν δεν είναι μόνος του. Πότε πότε είναι με τη δικηγόρο, δε θέλω να τρομάξει το κορίτσι μου», επισημαίνει στο τέλος!  Σασμός: Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *