Σασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

Ο Μανόλης χάνει τον έλεγχο και ξεστομίζει πράγματα που θα τα μετανιώσει, στη σειρά Σασμός. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας και μη μπορώντας άλλο να συγκρατήσει τον εαυτό του, λέει πράγματα φρικτά, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του.  Σασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

Μόλις η Άσπα εντοπίζει τον Άγγελο αιμόφυρτο όλα αλλάζουν. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Οι Βρουλάκηδες θρηνούν ένα ακόμη αγαπημένο τους πρόσωπο και κανείς δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Τα βλέμματα στρέφονται στους Σταματάκηδες, παρόλο που ο Κώστας είναι ο πραγματικός φονιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Παιχνίδι Εξουσίας Ανάμεσα Σε Σεμίνα Και Διονύση

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο μες στο ίδιο του το αίμα και χωρίς να χάνει χρόνο, ειδοποιεί τον Μανόλη, στη σειρά Σασμός. Εκείνος θεωρεί πως υπεύθυνος για την άγρια δολοφονία είναι ο Μαθιός και πηγαίνει τρέχοντας στην αστυνομία.

Σασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

Μη μπορώντας να κρατήσει άλλο κρυφό το μυστικό αυτό και με τον φόβο πως θα χάσουν κι άλλοι τη ζωή τους, λέει στον Αντώνη πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Άγγελου, αλλά και του Στεφανή Σταματάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το μωρό παθαίνει ανακοπή – Η Βασιλική καταρρέει

Ενώ η Βασιλική περιμένει ντυμένη νύφη στην εκκλησία να ξεκινήσει ο γάμος, οι αστυνομικοί εμφανίζονται ξαφνικά και περνούν χειροπέδες στον Μαθιό. Η Καλλιόπη ουρλιάζει και όλοι είναι συγκλονισμένοι. Η Βασιλική καταρρέει… Ο γάμος αυτός διαλύεται, πριν καν ολοκληρωθεί.Σασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *