Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έγκυος – Πώς αντιδρά ο Κωνσταντής;

Μπορεί το ζευγάρι να περνάει μία μεγάλη κρίση, ο γάμος τους, όμως, θα πραγματοποιηθεί. Κάποια spoilers τους ήθελαν να χωρίζουν οριστικά, με την Δρόσω να κυνηγάει το μεγάλο όνειρο της υποκριτικής στο εξωτερικό.  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έγκυος – Πώς αντιδρά ο Κωνσταντής;

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο δίδυμο θα μείνει ενωμένο ως το τέλος. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το χαμόγελο να σκορπίζεται ξανά στο Διαφάνι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα προσπαθεί να σκοτώσει τη Θοδώρα

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεθεατής, η Δρόσω θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος και η ζωή της θα αλλάξει ριζικά, στις Άγριες Μέλισσες. Και μόνο στην ιδέα πως θα γίνει πατέρας, ο Κωνσταντής πετάει στα σύννεφα.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έγκυος – Πώς αντιδρά ο Κωνσταντής;

 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και κάνει όνειρα για το μέλλον. Πλάι τους βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία τους στηρίζουν ως το τέλος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στέκονται πίσω από τα αδέλφια τους, χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια οικογενειακή βαρκάδα, καταλήγει σε δράμα

Μόλις η Δρόσω μάθει πως είναι έγκυος, θα φέρει αυτόματα την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Κωνσταντή, στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνος θα αφήσει πίσω του τα παλιά και θα αφοσιωθεί στο να βελτιώσει την καθημερινότητά του, μακριά από το αλκοόλ.  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έγκυος – Πώς αντιδρά ο Κωνσταντής;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *