Σασμός: Ένα ταξίδι στην Ιταλία φέρνει εντάσεις στην οικογένεια

Ένα ταξίδι στην Ιταλία θα βάλει σε σκέψεις ορισμένους πρωταγωνιστές, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης ετοιμάζεται να δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ, ζητώντας από όλους να μην αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το μυστικό. Η Αργυρώ δεν πρέπει να μάθει ποιος ήταν ο δότης της.

Το χειρουργείο αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο και ο Αστέρης είναι μόνος του σε αυτό. Όλοι συμφωνούν να μην πουν ποτέ την αλήθεια για τον πραγματικό δότη. Αυτοί που θα το μάθουν θα είναι η Μαρίνα και ο Μαθιός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης την πέφτει στην Ισμήνη και εκείνη τον κάνει ασήκωτο

Μόλις η Μαρίνα μάθει πως ο φονιάς του γιου της έσωσε την κόρη της, θα καταρρεύσει. Πώς είναι δυνατόν να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από την Αργυρώ; Πώς θα τον κοιτάξει ξανά στα μάτια;

Σασμός: Ένα ταξίδι στην Ιταλία φέρνει εντάσεις στην οικογένεια
Ο Μαθιός μαθαίνει την αλήθεια, αναγκαστικά. Ο Αστέρης χρειάζεται κάποιον δίπλα του στο δύσκολο αυτό χειρουργείο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και οι γιατροί επιμένουν να πάρει κάποιον δικό του άνθρωπο μαζί.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσιρκα, ο Αστέρης μιλάει στον Μαθιό για το χειρουργείο και του ζητάει να πάει μαζί του ως την Αθήνα. Για να καλύψουν την ξαφνική “φυγή” τους, στη σειρά Σασμός, τα δύο αδέλφια λένε πως θα πάνε ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

Ο Μαθιός εξηγεί στην Βασιλική πως πρέπει να πάει με τον αδελφό του στην Ιταλία, για να συζητήσουν για μία νέα δουλειά. Όλοι διχάζονται με αυτό το ταξίδι, κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται την μεγάλη αλήθεια…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *