Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί.

Ο Τάσος Νούσιας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε μια ευχάριστη αποκάλυψη για τον Σασμό.

Ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος υποδύθηκε τον Στεφανή στη σειρά του Αlpha, αναφέρθηκε στη σύζυγό του και στην κόρη του αλλά και στον Σασμό, λέγοντας ότι πολύ πιθανόν να επιστρέψει και πάλι στη σειρά.

Για τη σύζυγό του και στην κόρη του

«Με τη Μαριλένα είμαστε συνεργάτες από την αρχή. Συνδεθήκαμε στη ζωή αλλά δουλεύουμε και συχνά. Η κόρη μου είναι σκληρή κριτής».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ήρωάς του, Στεφανής, θα επιστρέψει με flashback στη σειρά, “Σασμός”, δηλώνοντας: «Είναι πολύ πιθανό να ξαναπεράσω μια βόλτα, δεν τον αφήνουν τον Στεφανή να κάνει… rest in peace».

Θρίλερ στον Σασμό: Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πότε θα… πεθάνουν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Ένα θρίλερ εξελίσσεται στον Σασμό και την απόφαση θα πάρουν οι σεναριογράφοι της σειράς. Αφορά έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές, ο οποίος «παίζεται» αν θα είναι την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Συγκλονίζει η Αθηνά με το τριαντάφυλλο που πετάει στη θάλασσα

Στον Σασμό όλοι περιμένουν με αγωνία τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά το θέμα είναι να θα γίνει τελικά. Από τη μία ακούγεται ότι ο Μαθιός θα συλληφθεί τη μέρα που θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Από την άλλη λέγεται ότι ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει γιατί η νύφη θα πεθάνει.

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Η αλήθεια είναι ότι βάσει του βιβλίου όπου στηρίζεται το σενάριο, η Βασιλική φεύγει νωρίς, αφού την σκοτώνει η Καλλιόπη. Στη σειρά όμως έχει μείνει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με το αρχικό σενάριο.

Η παραγωγή είδε τη χημεία του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου αλλά και την απίστευτη ανταπόκριση που είχαν στο τηλεοπτικό κοινό. Ένα (τηλεοπτικό) ζευγάρι που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και δίκαια κερδίζει τις εντυπώσεις.

Γι’ αυτό και αποφάσισαν να κρατήσουν τη Βασιλική όσο πάει και να μη φύγει από τη σειρά του Alpha. Γιατί ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις όπως με τον θάνατο του Στεφανή (Τάσου Νούσια) και κυρίως του Πετρή (Κώστα Νικούλι).

Διαβάστε Επίσης  ΣτΟργή: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της σειράς του ΣΚΑΪ

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Θυμάστε τι είχε γίνει στα social media με την αποχώρηση του Νικούλι και τις σκέψεις να γυρίσει στη σειρά ως… φάντασμα για να μην ξεσηκωθεί κι άλλο το κοινό.

Έτσι, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου βγάζει ολόκληρη την πρώτη σεζόν και ο μεγάλος πονοκέφαλος είναι αν θα ξεκινήσει και τη δεύτερη. Το τέλος της είναι προδιαγεγραμμένο, αφού θα βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης. Το θέμα είναι πότε θα… πεθάνει.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή. Μπορεί στόχος να είναι να μείνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στη σειρά, αλλά από την άλλη δεν θέλουν οι σεναριογράφοι να τραβήξουν από τα μαλλιά το σενάριο. Οπότε δεν αποκλείεται να μας αποχαιρετήσει η Βασιλική με το τέλος της πρώτης σεζόν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *