Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται σερβιτόρος – Νέοι μπελάδες

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αποφασίζει να γίνει σερβιτόρος, στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα του ζητάει να αφήσει το σπίτι του και να γυρίσει στο πατρικό τους, τώρα που δεν είναι καλά οικονομικά. Ο Αλέξης επιμένει να μείνει μόνος του..  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται σερβιτόρος – Νέοι μπελάδες

Μία βόλτα στο κέντρο της πόλης θα φέρει στον νεαρό πρωταγωνιστή την ευκαιρία που αναζητά. Ο Χρήστος θα του προτείνει δουλειά στην ταβέρνα, με αποτέλεσμα ο Αλέξης να φοράει την ποδιά και να αναλαμβάνει δράση!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

Η καθημερινή του επαφή με κόσμο, θα φέρει νέα προβλήματα. Η Μαργαρίτα θα είναι διστακτική στην αρχή, όμως μέσα της θα ελπίζει πάντοτε πως ο γιος της θα γίνει καλά…

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται σερβιτόρος – Νέοι μπελάδες

Πράγματι, οι επαφές του με την Μυρτάλη θα γίνονται όλο και πιο τακτικές. Ο Αλέξης θα καταρρέει μέσα του, με αρκετούς να αντιλαμβάνονται πως κάτι τρέχει με τον συγκεκριμένο σερβιτόρο, στην γη της ελιάς.

Ο εφιάλτης θα ξεκινήσει, όταν η Μυρτάλη συνάψει σχέση με τον Χρήστο. Τότε ο Αλέξης θα χάσει το μυαλό του και θα θελήσει να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου και τίποτα δε θα είναι το ίδιο…Μυρτάλη και Χρήστος θα μπουν σε κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *