Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χωρίζει η Ιουλία τον Γιώργη;

Άλλη μια μεγάλη ανατροπή, εκτός απροόπτου, θα έχουμε στη συνέχεια της σειράς « Η Γη της Ελιάς». Τι θα συμβεί; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ιουλία αποφασίζει να χωρίσει με τον Γιώργη! Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χωρίζει η Ιουλία τον Γιώργη;

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στους τριγμούς της σχέσης αυτής. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στη σκιά του Στάθη. Η Ιουλία όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του συζύγου της τονίζοντας του πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Όμως ο συμπαθής Γιώργης Κουράκος, δεν μπορεί να τιθασεύσει τη ζήλια του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Ανδρέας σώζει τη ζωή της πρώην του

Η Ιουλία κουράζεται από την ζήλια του Γιώργη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χωρίζει η Ιουλία τον Γιώργη;

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος ακόμα και με τις τυχαίες συναντήσεις της Ιουλίας και του Στάθη στο δρόμο. Η Ιουλία αρχίζει να κουράζεται από τη στάση αυτή του Γιώργη. Τι κι αν προσπαθεί επανειλημμένως να του δώσει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Γιώργης όμως είναι περικυκλωμένος από την ανασφάλεια του. Έτσι η κρίση δεν αργεί να έρθει στο ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 75, 76, 77, 78, 79

Η Ιουλία απογοητευμένη από την όλη συμπεριφορά του Γιώργη δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να προσπαθήσει άλλο για το γάμο της και αποφασίζει να χωρίσει. Θέλει να μείνει μόνη της για ένα διάστημα και να σκεφτεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *