Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το σκληρό τέλος του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το σκληρό τέλος του ΜελέτηΈνα συγκλονιστικό φινάλε αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Ο Μελέτης θα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας χαρακτήρας που κατάφερε να ξεδιπλωθεί στην τρίτη σεζόν και να μας δείξει ποιος πραγματικά είναι.. Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το σκληρό τέλος του Μελέτη

Όσο κι αν προσπάθησε ο Νέστορας, ο Μελέτης δεν κατάφερε να βρει τη λύτρωση και την γαλήνη που έψαχνε. Μετά τον θάνατο του Δούκα, νιώθει κλαδί έτοιμο να σπάσει. Οι Σεβαστοί θρηνούν την μεγάλη αυτή απώλεια, με τον Μελέτη να αναλαμβάνει δράση..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιας: Ο Φίλιππος αλλάζει τη διαθήκη για το παιδί

Θέλοντας να εκδικηθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, σχεδιάζει το δολοφονικό του σχέδιο. Θέλει να δει τον Ακύλα στο χώμα! Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι ανελέητη, ενώ δεν αποκλείεται ο Ζωιτός να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα..

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Μελέτης θα θυσιαστεί για να προστατέψει τα πρόσωπα που αγαπά και σέβεται. Φαίνεται πως οι σεναριογράφοι θα του κάνουν τη χάρη να πληρώσει για τις αμαρτίες του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων στη φόρα

Ο Μελέτης θα πέσει νεκρός, στις Άγριες Μέλισσες. Θα θυσιάσει τη ζωή του, για το καλό των άλλων, φτάνοντας στην λύτρωση που τόσο πολύ επιθυμούσε… Ο πόνος για την Πηνελόπη θα είναι αβάσταχτος, όμως αυτό θα της δώσει τη δύναμη να προχωρήσει επιτέλους τη ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση