Σασμός – Μαρίνα: «Γιατί παρουσιάζεσαι σαν Χρήστος, δεν ντρέπεσαι;»

Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια: θα μάθει πως ο Αστέρης συστήνεται σαν Χρήστος, με αποτέλεσμα να γίνεται έξαλλη, στη σειρά Σασμός. Η οργή της θα είναι τεράστια. Θα δει από μακριά τον Σταύρο και τον Αστέρη να συζητούν και να κάνουν παρέα, συνειδητοποιώντας πως αυτός είναι ο φίλος που ανέφερε διαρκώς ο Σταύρος! Σασμός – Μαρίνα: «Γιατί παρουσιάζεσαι σαν Χρήστος, δεν ντρέπεσαι;»

Χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να την αντιληφθεί ο Σταύρος, θα προσεγγίσει έξαλλη τον Αστέρη Σταματάκη. Θα τον ρωτήσει για ποιον λόγο λέει ψέματα και γιατί δεν κρατά απόσταση από την κόρη της. Ο Αστέρης θα θελήσει να της απαντήσει πολλά, όμως δε θα μπορέσει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Το πολυκατάστημα χρεοκοπεί

Στα μάτια της θα δει τον πόνο που βιώνει για την κόρη της. Ό,τι κι αν πει αυτή η γυναίκα, έχει δίκιο. Πώς να τα βάλει μαζί της, όταν η ίδια της η κόρη αργοπεθαίνει; Η Μαρίνα ξεκινά τις απειλές και του ζητά να μείνει μακριά από το παιδί της!

 

Σασμός – Μαρίνα: «Γιατί παρουσιάζεσαι σαν Χρήστος, δεν ντρέπεσαι;»

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης αποφασίζει να αναλάβει δράση. Δε θα αφήσει την Αργυρώ να πάθει κακό. Πηγαίνει στο νοσοκομείο κρυφά από όλους και ελέγχει εάν είναι συμβατός δότης..

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γάμος με το ζόρι για Αμαλία και Πάρη

Πολύ σύντομα, ο Αστέρης και η Μαρίνα θα συναντηθούν ξανά, με τον Αστέρη να της ζητάει συγγνώμη για τον “Χρήστο”, στη σειρά Σασμός. Την ίδια στιγμή, θα της ανακοινώσει πως είναι συμβατός δότης και πως θα δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ, με την προϋπόθεση να μη μιλήσει κανείς…

Η Μαρίνα σαστίζει. Η οργή της σβήνει σε δευτερόλεπτα. Ένα τεράστιο δίλημμα την πνίγει: Να αφήσει τον εχθρό της να σώσει την Αργυρώ;  Σασμός – Μαρίνα: «Γιατί παρουσιάζεσαι σαν Χρήστος, δεν ντρέπεσαι;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *