Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 133 , 134 , 135 , 136 .Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 133 στις 20/6/2022
επεισόδιο 133
Δευτέρα

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του. Δεν θα ησυχάσω αν δεν πληρώσουν για το κακό που μου έκαναν, μονολογεί η Πηνελόπη από την άλλη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει την πολυπόθητη αλήθεια.

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενόχων του για το Γιάννο, ενώ ο Σταματάκης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του και η Ζωή επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 134 στις 21/6/2022
επεισόδιο 134
Τρίτη

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται. Πως μπόρεσες να κρατήσεις κρυφό κάτι τέτοιο; Ώστε οι όμοιοι σου ευθύνοται για το θάνατο του Γιάννου λοιπόν;, του λέει με τα μάτια της να τρέχουν δάκρυα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία καταστρέφουν τον Δημοσθένη

Συνειδητοποιώντας πως ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ευθύνεται για το ότι σήμερα ο Γιάννος δεν ζει, χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της. Εν τω μεταξύ, ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών.

Συγκεκριμένα, καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 135 στις 22/6/2022
επεισόδιο 135
Τέταρτη

Παράλληλα, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της και ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει η Αγορίτσα.  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει την Βιολέτα ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θεόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Πηνελόπη… Ο νεαρός δεν αντέχει άλλο τα ψέματα, γι’ αυτό και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Στέφανος ξυπνάει και ορμά στην Αρετή: «Φτάνει»

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 136 στις 23/6/2022
επεισόδιο 136
Πέμπτη

Τα πράγματα με την Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο και πλέον ο γάμος τους έχει τιναχτεί στον αέρα. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συμφέρουν, με τον ίδιο τρόπο να είναι απαρηγόρητος. Συγχρόνως, η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για την δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα αναπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με την Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *