Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη στα χωράφια

Μία συγκλονιστική στιγμή έρχεται, λίγο πριν το τέλος της σειράς. Η Ελένη ξεγεννάει στα χέρια του Δούκα, με τη σκηνή αυτή να είναι ανατριχιαστική. Ο Δούκας βοηθάει την φόνισσα του γιου του να φέρει στον κόσμο το παιδί της, αποδεικνύοντας πως έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν…Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη στα χωράφια

Η Ελένη Σταμίρη έχει φτάσει στον μήνα της. Οι εργασίες στο Διαφάνι για το αεροδρόμιο συνεχίζονται, με αποτέλεσμα η κόντρα ανάμεσα σε Σεβαστούς και Σταμίρη να φουντώνει.. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν οι πρωταγωνιστές.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά στην Πεντέλη: Αυτοκτόνησε 84χρονος άνδρας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiVi, η Ελένη βρίσκεται στα χωράφια της, όταν ο Δούκας εμφανίζεται ξαφνικά και ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς, στις Άγριες Μέλισσες.

Σύντομα, φρικτοί πόνοι κάνουν την Ελένη να λυγίσει στα χέρια του Δούκα, με αποτέλεσμα εκείνος να την οδηγεί γρήγορα στην αποθήκη. Η Ελένη, αν και διστακτική, συνειδητοποιεί πως δεν έχει άλλη επιλογή: Πρέπει να γεννήσει, με την βοήθεια του εχθρού της.

Διαβάστε Επίσης  Μεγάλη Πέμπτη: Η κορύφωση του Θείου Δράματος και τα 12 Ευαγγέλια

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη στα χωράφια

Η στιγμή αυτή προβλέπεται συγκλονιστική. Η Ελένη φέρνει στον κόσμο το μωρό της, το οποίο κρατά πρώτος στην αγκαλιά του ο Δούκας. Το δίνει στην μητέρα του και η ψυχή του γεμίζει με φως και συγκίνηση… Λίγο αργότερα, ο Δούκας πέφτει νεκρός, από τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος του επιτίθεται με μανία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *