Ο Harry και η Meghan Markle δημοσίευσαν φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια της Lilibet!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle -που βρίσκονται στο Λονδίνο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου – δύο ημέρες αφότου η Lilibet Diana, έγινε ενός έτους, μοιράστηκαν μια φωτογραφία του νεότερου μέλους της οικογένειάς τους.

Το κορίτσι που γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο, στην Καλιφόρνια, φέρει το χαϊδευτικό όνομα της Ellizabeth (Lilibet) και το όνομα της γιαγιάς της, Πριγκίπισσας Diana.

Ο Βρετανός φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν, ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία της αδερφής του Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ανάρτησε στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές ακόμα φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης του Harry και της Meghan. «Ήταν τόσο προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Lilibet με την οικογένειά μου και τη δική της!» έγραψε.

Διαβάστε Επίσης  Το ξέσπασμα του Ντάνου για το βιβλίο του: «Να το διαβάσουν και μετά να κρίνουν»

Στη νέα φωτογραφία, η Lilibet φαίνεται να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της στην Αγγλία. Η μικρή πριγκίπισσα για τα γενέθλια της φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με ένα λευκό φιόγκο από δαντέλα στα κόκκινα μαλλιά της.

Στη μικρή Lilibet ευχήθηκε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια.

«Εύχομαι στη Lilibet ευτυχισμένα πρώτα γενέθλια», ήταν το Tweet που εστάλη από το λογαριασμό της Βασίλισσας Ελισάβετ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *