Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος σκηνοθετεί καυγά και φεύγει για Ισπανία

Έναν μεγάλο τσακωμό θα σκηνοθετήσει ο Ιάκωβος, στην γη της ελιάς. Ο πρωταγωνιστής, απελπισμένος από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να προστατεύσει την Αθηνά, πληγώνοντάς τη.

Όλα ξεκινούν από μία βόλτα στο βουνό. Ο Ιάκωβος και η Αθηνά ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Πότης καραδοκεί. Σύντομα, όλο το χωριό θα μάθει τα νέα για το παράνομο ζευγάρι, με την Αθηνά να αισθάνεται μεγάλη ντροπή κι ανασφάλεια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Παρελθόν Του Ακύλα Έρχεται Στο Φως Και Φέρνει Στην Επιφάνεια Κρυμμένα Μυστικά

Για να την προστατεύσει, ο Ιάκωβος παίρνει μία σημαντική απόφαση. Όπως είχε γράψει το Youfly.com, μαζεύει τα πράγματά του, με σκοπό να φύγει μόνιμα στην Ισπανία, πλάι στον Στέφανο και στην Ελένη.

Για να το καταφέρει αυτό, ο Ιάκωβος σκηνοθετεί έναν τσακωμό, στην γη της ελιάς, βγάζοντας την Αθηνά εκτός εαυτού. Εκείνη θυμώνει πολύ μαζί του και το ζευγάρι χωρίζει οριστικά.

Ο Ιάκωβος πέτυχε τον σκοπό του: έκανε τον χωρισμό αυτόν λιγότερο επώδυνο για την αγαπημένη του Αθηνά. Το εισιτήριο για Ισπανία δεν έχει επιστροφή και όλοι στην οικογένεια ξεσπούν για την απόφαση να τους εγκαταλείψει ξανά. Όσο για την Αθηνά; Μαζεύει τα κομμάτια της και συνεχίζει τη ζωή της στη Μάνη, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη της σε όλους…

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 51-52-53: Ο Μένιος δίνει μάχη για τη ζωή του!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *