Η Γη της Ελιάς: Η μέρα της δίκης έφτασε – Αθώα ή ένοχη η Μαρίνα;

Η μέρα της δίκης για την Μαρίνα και την υπόθεση της είναι γεγονός στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Όλοι αγωνιούν για το αποτέλεσμα και βρίσκονται στο πλευρό της με σκοπό να την στηρίξουν. Σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρίσκεται η ηρωίδα; θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να μην λυγίσει ή όχι; Η Γη της Ελιάς: Η μέρα της δίκης έφτασε – Αθώα ή ένοχη η Μαρίνα;

Τι θα δούμε απόψε 6/6 στην Γη της Ελιάς;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή κάνει καταγγελία για κακοποίηση

Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, αλλά η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις. Η Ασπασία έχει επιστρέψει στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, καθώς είναι φρεσκοβαμμένο.

Έτσι, η Αρετή τής προτείνει να την φιλοξενήσει. Η δίκη της Μαρίνας ξεκινά. Ο Στέφανος είναι χαρούμενος καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό τον δέχεται. Η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό. Ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην Αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη βάζει τον δολοφόνο μέσα στο σπίτι

Το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Αθώα ή ένοχη η ηρωίδα; Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *