Σασμός: Ο Καραπάνος αφήνει το τελευταίο του μήνυμα στον Μάκη

Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον γιο του, τον Μάκη, στο «Σασμό», και του αφήνει το τελευταίο του μήνυμα. Στην άλλη γραμμή είναι ο Γεράσιμος, αλλά εκείνος δεν έχει ιδέα. Του ανοίγει την καρδιά του και του λέει όλα όσα ήθελε να του πει. Με δάκρυα στα μάτια ο Γεράσιμος ακούει και αναθεωρεί τις σκέψεις του για τον πατέρα του.

Ήθελε να πάρει εκδίκηση, αλλά ο θυμός κατευνάστηκε και σ’ αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι ο Αντώνης. Είχε μαζέψει όσο κουράγιο είχε και θα πήγαινε στον Καραπάνο να του εξομολογηθεί την αλήθεια. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια, αφού ο βαρυποινίτης απέδρασε και πλέον παλεύει για την ελευθερία του. Έτοιμος να εξιλεωθεί ο Καραπάνος στέλνει στον Μάκη το δικό του μήνυμα αγάπης, στο «Σασμό».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»

«Λένε ότι φταίω εγώ. Για όλα εγώ φταίω. Για ό,τι στραβό γίνεται σε αυτόν τον κόσμο φταίει ο Καραπάνος. Απλώς έτσι είναι αυτός ο κόσμος ρε Μάκη. Έτσι, λειτουργεί, εγώ είμαι ένα μέρος του. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον διάλεξα εγώ ή αν εκείνος μου έκλεισε το μάτι. Όπως και να ‘χει, ίσως αν όλα αυτά τα χρόνια σε είχα μαζί μου, ίσως να είχαν έρθει διαφορετικά. Ίσως κι εγώ να ήμουν διαφορετικός.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Σασμός: Ο Καραπάνος αφήνει το τελευταίο του μήνυμα στον Μάκη

Αλλά τώρα πια είναι αργά. Αυτός είμαι, έτσι ζω. Εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, μόνο οι άνθρωποι σαν εμένα και οι μπάτσοι. Μόνο αυτοί μπορούν να καταλάβουν. Κι εσύ ελπίζω να μην είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Πάντως επειδή η κατάσταση είναι επικίνδυνη κι εγώ δεν ξαναπάω εκεί στη φυλακή, μπορεί αυτό να είναι το τελευταίο μήνυμα που σου αφήνω. Λοιπόν, αν γίνει κάτι, θέλω να ξέρεις ότι την τελευταία στιγμή, η τελευταία μου σκέψη θα είσαι εσύ».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *