Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό φινάλε και η ανατροπή στη νέα σεζόν

Με πολλά ερωτηματικά και δάκρυα θα μας αφήσει η αγαπημένη μας σειρά “Η Γη της Ελιάς”, με το φινάλε της πρώτης σεζόν να προβλέπεται εκρηκτικό! Νέες αφίξεις έρχονται λίγο πριν το τέλος, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή. Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό φινάλε και η ανατροπή στη νέα σεζόν

Όπως όλα δείχνουν, κάποιοι έρχονται και κάποιοι… φεύγουν! Ο Στέφανος και η Ελένη έχουν ήδη μαζέψει τις βαλίτσες τους, αποχαιρετώντας οριστικά την Αρεόπολη. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιάκωβο, ο οποίος θα εγκαταλείψει τα όνειρά του να ζήσει πλάι στην αγαπημένη του Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα δηλητηριάζει την πεθερά της

Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό φινάλε και η ανατροπή στη νέα σεζόν

Οι θάνατοι του Ανέστη και του Δημήτρη θα φέρουν σε άλλους δάκρυα και σε άλλους… λύτρωση! Το φινάλε στην γη της ελιάς θα βαφτεί με αίμα, αλλά και με στιγμές ευτυχίας για ορισμένους πρωταγωνιστές.

Οι ανατροπές στη δεύτερη σεζόν

Νέες ιστορίες θα έρθουν στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ο Δημοσθένης θα γίνει μόνιμος κάτοικος της Μάνης, παίρνοντας αποφάσεις επικίνδυνες για τους κατοίκους της πόλης. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο, του οποίου ο ρόλος θα ξεδιπλωθεί καλύτερα στα νέα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39,40

Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό φινάλε και η ανατροπή στη νέα σεζόν

Τα μυστικά των νέων πρωταγωνιστών θα έρθουν στο φως, σταδιακά. Νέοι έρωτες και πάθη θα μας απασχολήσουν αρκετά. Ο Δημοσθένης, ο Χρήστος, η Ασπασία και ο Θανάσης είναι κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν όλα όσα ξέραμε για τη δεύτερη σεζόν.

Νέοι έρωτες, χωρισμοί, ίντριγκες και πάθη έρχονται στον δεύτερο κύκλο, για να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Το φινάλε θα μας αφήσει με πολλά ερωτήματα, εκτοξεύοντας την αγωνία στα ύψη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *