Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την σκηνή ορόσημο στην πρόβα νυφικού της Βασιλικής.

Οι πληροφορίες είναι γνωστές εδώ και καιρό για τον Σασμό. Η Βασιλική όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, θα βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης.

Ωστόσο αναμέναμε ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί ο γάμος και θα ζήσει μία σταλιά ευτυχίας η Βασιλική στο πλευρό του Μαθιού και μετά θα είχαμε το δραματικό της φινάλε. Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τα δούμε αυτά τα δύο να συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Οι θαυμαστές του ζεύγους ΜΒ στο Twitter ούτε που θέλουν να ακούσουν για τις δυσάρεστες εξελίξεις. Εδώ και μήνες παραπονιούνται στην παραγωγή του Alpha, κάθε φορά που υπάρχουν περιορισμένες σκηνές του αγαπημένου ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Τζένη Και Νικηφόρος – Ένας Μεγάλος Έρωτας Με Τρομακτικές Συνέπειες

Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχουν ταιριάξει απόλυτα υποκριτικά και είναι ένα από τα δυνατά ατού της σειράς που συμβάλουν στην υψηλή τηλεθέαση. Ωστόσο εδώ και μήνες σας έχουμε αποκαλύψει πως η Βασιλική θα βρει τραγικό τέλος, από τα χέρια της Καλλιόπης. Πότε θα συμβεί η δολοφονία;

Θα την δούμε την επόμενη σεζόν. Στις αρχές. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα τελειώσει με τα επεισόδια των προετοιμασιών. Οι οποίες θα καθυστερήσουν, ειδικά όταν συμβεί η δολοφονία του Άγγελου από τον Κώστα.

Σύμφωνα με το queen.gr ο γιατρός είναι Βρουλάκης, αλλά είναι και Σταματάκης. Άρα θα πρέπει να κρατηθούν οι τύποι από την Καλλιόπη και τον Μαθιό για το πένθος. Προς τα τέλη Ιουνίου, θα δούμε τη πρόβα νυφικού της Βασιλικής και αυτή θα είναι μία σκηνή ορόσημο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ζημιά στο θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα

Όμως, η Καλλιόπη από φόβο μήπως εκείνη ανακαλύψει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος του πρώην άντρα της και επειδή υπήρξε σύμμαχος του γιατρού, θα την δολοφονήσει. Και τα spoilers επιμένουν πως ο γάμος με τον θάνατο θα έχουν λίγες ώρες διαφορά. Αλλά μερικούς μήνες απόσταση λόγω καλοκαιρινών διακοπών!

Εκτός αν έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής, γιατί όπως πληροφορούμαστε τα γυρίσματα όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει ακόμη, αλλά θα συνεχιστούν και μετά τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη, του Αστέρη δηλαδή, οσονούπω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *