Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς την εμφάνισή του την έχει κάνει ο Δημοσθένης, ο ευγενικός και καλοσυνάτος, αξιοπρεπής ξάδερφος του Στάθη που όμως πίσω από την μάσκα κρύβει ένα σατανικό πρόσωπο. Μπορεί ο Δημοσθένης να έχει πείσει όλη την Αρεόπολη ότι είναι ένας αξιοπρεπής και καθόλα νόμιμος κύριος, όμως εμείς…ξέρουμε.

Ο Δημοσθένης στην πραγματικότητα είναι ο αρχηγός του κυκλώματος που εδώ και αρκετό καιρό βασανίζει την Μάνη και μετά από μερικές αναποδιές, αποφάσισε να έρθει στην Αρεόπολη έτσι ώστε να παρακολουθεί από κοντά τις παράνομες δουλειές του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς – Η Μαργέτα ομολογεί: «Ναι εγώ το έκανα»


Θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο για να ανεβάσει τα έσοδά του και να μην γίνονται άλλα λάθη στο μέλλον. Ο Δημοσθένης δεν είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Είναι ένας αδίστακτος χαρακτήρας που δεν σέβεται ούτε την ανθρώπινη ζωή ούτε τους δικούς του ανθρώπους.

Θα μπορούσε να κάνει κακό ακόμη και στο ίδιο του το αίμα, αν αυτό θα του έφερνε περισσότερη εξουσία και χρήμα. Έτσι αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα σαν δήμαρχος της περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει την τέλεια κάλυψη στις παράνομες δουλειές του.

Παράλληλα θα κερδίσει ακόμη περισσότερο τον σεβασμό των κατοίκων, θα γίνει ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας και φυσικά θα έχει περισσότερη εξουσία και περισσότερα μέσα στις παρανομίες του. Ο Στάθης, ο ξάδερφός του, του έχει φοβερή αδυναμία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αναλαμβάνει την δολοφονία του Κίμωνα

Έκαναν στενή παρέα από παλιά οπότε παρόλο που στην αρχή υποστήριζε τον Ισίδωρο στην υποψηφιότητά του, πλέον στέκεται ανοιχτά στο πλευρό του ξαδέρφου του. Ειδικά όταν ο Δημοσθένης του παραχωρεί κάποιους από τους ελαιώνες του.

Μάλιστα το κάνει σε μία στιγμή που ο Στάθης έχει χάσει όλη του την περιουσία από την Αρετή και εξαιτίας του Δημοσθένη νιώθει ότι η ζωή του χαμογελάει και πάλι. Δεν ξέρει όμως ότι όλο αυτό το καλόπιασμα γίνεται για να μπορεί ο Δημοσθένης αύριο μεθαύριο να τον κάνει υποχείριό του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *