Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι δολοφόνος του Στεφανή.

Ο τρόπος που έχει επιλέξει ο Κώστας να εκδικηθεί τον Μαθιό επειδή τον έδιωξε από τη δουλειά βρίσκει στόχο με τον πιο άμεσο τρόπο μόνο που εκτός από τον ίδιο τον Μαθιό, σε κίνδυνο μπαίνει και η Καλλιόπη η οποία βρίσκεται μαζί του στο σπιτάκι στο βουνό.

Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό για να γεμίσει το μέρος με οπλισμένους αστυνομικούς οι οποίοι τους καλούν να βγουν έξω για να ερευνήσουν το χώρο.

Η Βασιλική έχει σοκαριστεί. Αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που αγαπάει είναι μπλεγμένος σε κάτι το οποίο την ξεπερνά και μη θέλοντας να πιστέψει ότι είναι ικανός για να διαπράξει έγκλημα του ζητάει επίμονα να της πει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Κώστας αντιμέτωπος με ένα ένοχο τηλεφώνημα

Όμως η μάνα του που ξέρει τι διακυβεύεται τον συγκρατεί από το να μιλήσει. Προέχει να βρουν ένα τρόπο για να ξεφύγουν από αυτή την ενέδρα που τους έστησε κάποιος ο οποίος ξεκάθαρα ήθελε να τους δει στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης νιώθει ότι επιτέλους πέτυχε αυτό το οποίο προσπαθούσε εδώ και μήνες. Βαθιά μέσα του ξέρει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή όμως μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βρει τα στοιχεία να το αποδείξει.

Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος
Τώρα είναι μόλις μία ανάσα μακριά από τη σύλληψη του όμως για άλλη μία φορά θα δει τον Σταματάκη να ξεγλιστρά. Λίγο αργότερα τα νέα που του φέρνει η Ντίνα τον γεμίζουν τύψεις. Αντίθετα το γεγονός ότι γλίτωσαν και πάλι θρέφει την αλαζονεία της Καλλιόπης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Βρε ουστ από δω, μωρή σιχαμένη»

Αποφασισμένη να συνεχίσει να παλεύει για το καλό της οικογένειας της απαγορεύει στον Αστέρη να προχωρήσει στην πώληση του κτήματος στον Άγγελο παρόλο που οι δυο τους είχαν ήδη καταλήξει σε συμφωνία. Μάταια προσπαθεί ο παπά Μιχάλης να της αλλάξει γνώμη.

Πλέον δεν ακούει ούτε το μόνο άνθρωπο που μέχρι τώρα μπορούσε να την αγγίξει. Φυσικά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος και οι δυο τους έρχονται σε τεράστια σύγκρουση.

Η πώληση αυτού του κτήματος φαντάζει ως η μοναδική λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και ο Μαθιός, όμως η μάνα του δεν τον αφήνει να βάλει την υπογραφή που θα τους σώσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *