Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Ιουλία και Κουράκος σκοτώνονται για τον Στάθη.

Ιουλία και Γιώργης ξεκαθαρίζουν τη σχέση τους

Σε μία περίοδο που η Ιουλία και ο Γιώργης έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση παιδιού η Ιουλία νιώθει ιδιαίτερα πιεσμένη. Βλέποντας λοιπόν την Μυρτάλη να υιοθετεί τις πιο άσχημες πρακτικές και συμπεριφορές του πατέρα της, του Ιπποκράτη αγχώνεται ακόμα περισσότερο και δεν κρύβει την ανησυχία της.

 

Για αυτήν οι δυο τους είχαν πάντα μία πολύ καλή όμορφη και ειλικρινή σχέση για αυτό προσπαθεί να της μιλήσει με το καλό όμως η ανιψιά της δεν είναι διατεθειμένη να την ακούσει. Λίγο αργότερα έρχεται μία ακόμα απογοήτευση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πιο σοκαριστική σκηνή της σειράς – Όλα όσα είδαμε

Άλλη μία προσπάθεια να μείνει έγκυος αποδείχθηκε άκαρπη. Μπροστά σε αυτή τη νέα αποτυχία η Ιουλία λυγίζει και λέει στον Γιώργη ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε εξωσωματική. Εκείνος παγώνει. Πάντα ονειρευόταν να γίνει πατέρας και δεν είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει αυτό το όνειρο.

 

Της προτείνει να βγουν για φαγητό ώστε να ηρεμήσουν και να αποφορτιστούν από την ένταση πάντα με την ελπίδα ότι σε λίγες ημέρες ο πόνος θα υποχωρήσει και θα μπορέσει να της αλλάξει γνώμη. Όμως η έξοδός τους, στην ταβέρνα κάνει τα πράγματα μεταξύ τους ακόμα χειρότερα αφού εκεί βρίσκεται και ο Στάθης.

Αυτή η αμήχανη συνάντηση ξυπνάει στο μυαλό του Γιώργη τη ζήλια και την ανασφάλεια που τον βασάνιζαν μέχρι να πείσει την Ιουλία να τον παντρευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Σε Ξένα Χέρια: Η Μάρω λυγίζει

Έτσι όταν οι δυο τους επιστρέφουν στο σπίτι είναι έτοιμος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μία και καλή. Η κουβέντα που θα ακολουθήσει θα κρίνει πολλά για το μέλλον της σχέσης τους και για την απόφασή τους να προχωρήσουν στο εξής μαζί.

Όσο για τον Στάθη κλονισμένος και αυτός από όσα έγιναν αποφασίζει εντελώς παρορμητικά να καβαλήσει τη μηχανή του και να πάει στην Αθήνα να βρει την Εύα. Θεωρεί πως από την αρχή της γνωριμίας τους την αδίκησε και θέλει να της ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *