Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Άννα πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Μυρτάλη και η Άννα πιάνονται στα χέρια, στην γη της ελιάς. Οι δύο ηρωίδες της σειράς έρχονται αντιμέτωπες, ύστερα από ένα φρικτό λάθος της Άννας στο ελαιοτριβείο. Η Μυρτάλη, το τελευταίο διάστημα δείχνει πως έχει αλλάξει αρκετά.

Αρχίζει να δίνει εντολές, να επιβάλλεται, να ξεχνάει ποια είναι πραγματικά. Δείχνει τον κακό της εαυτό, βγάζοντας εκτός ορίων τους γύρω της. Έχει μετατραπεί σε ένα πολύ σκληρό αφεντικό, μοιάζοντας αρκετά στον πατέρα της…

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Στάμου πεθαίνει – Στοιχεία σοκ για τον Αλέξη

Η Ιουλία προσπαθεί να την συνετίσει, όμως είναι μάταιο. Με το 51% στα χέρια της, η Μυρτάλη θεωρεί πως είναι αρχηγός όλων. Την συμπεριφορά αυτή κρατά και στο ελαιοτριβείο, όπου έρχεται σε σκληρή αντιπαράθεση με τους εργάτες…

Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Άννα πιάνονται μαλλί με μαλλί

Μία μέρα, μετά από ένα επιπόλαιο λάθος της Άννας, η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη στην γη της ελιάς. Ξεσπάει στη νεαρή ηρωίδα, με αποτέλεσμα εκείνη να λυγίζει και να της αντεπιτίθεται! Ένας άγριος καυγάς ξεσπάει, με τους εργάτες να μένουν άναυδοι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή σε Εύα: «Θα σε ξεφτιλίζω παντού»

Φυσικά, όλοι υποστηρίζουν την Άννα. Η Μυρτάλη έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο και αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Κανείς δε μπορεί να την εμπιστευτεί ξανά. Όλοι την φοβούνται και στέκονται απέναντί της, φοβισμένοι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *