Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Βασιλική να αναφέρει έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Ο Δημοσθένης εμφανίζεται στη Μάνη κι αμέσως ενημερώνει τον Κωνσταντίνο: Σκοπεύω να διεκδικήσω κι εγώ τη δημαρχία. Θα βρεθώ απέναντι από τον Βρεττάκο και θα τον νικήσω. Η θέση αυτή θα μου δώσει ένα ισχυρό άλλοθι και τη δύναμη που χρειάζομαι, του λέει και ο Κωνσταντίνος δείχνει προβληματισμένος.

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ανθρώπων και η πρόθεση να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει και αυτή ανάλογες συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Κουράκου και της Ιουλίας

Προς το παρόν, ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τις ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Στο μεταξύ η Αρετή, προσπαθώντας να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, τον πιέζει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πολύ άγριος καυγάς.

Ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση όμως είναι η Αρετή όπου πηγαίνει να δει το εγγόνι της και η Βασιλική της κλείνει την πόρτα: Τι θέλεις εδώ; Σήκω και φύγε τώρα και μη σε ξαναδώ μπροστά μου. Έχεις πεθάνει για εμένα, ισχυρίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Η εκδήλωση της βράβευσης των Βρεττάκων στην Αθήνα ξεκινά. Η Αθηνά ο Ισίδωρος και ο Μάνος βγάζουν λόγω, αλλά η Μυρτάλη ενοχλείται και επιτίθεται στον Ισίδωρο: Νομίζω ότι βάσει της πλειοψηφίας των μετοχών που έχω, εγώ έπρεπε να μιλήσω και όχι εσείς, του λέει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *