Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Ετοιμάζεται Να Συναντήσει Την Εγγονή Του!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Ετοιμάζεται Να Συναντήσει Την Εγγονή Του!Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο ντετέκτιβ του λέει πως βρίσκεται στην Αθήνα, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να ετοιμάζει τις βαλίτσες του, για να την συναντήσει. Θέλει σαν τρελός να γνωρίσει τόσο την ίδια, όσο και την εγγονή του. Θέλει να μάθει όλη την πικρή αλήθεια για αυτή την υιοθεσία. Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Ετοιμάζεται Να Συναντήσει Την Εγγονή Του!

Ο Ισίδωρος γνωρίζει την μικρή του εγγονή και όλα αλλάζουν ριζικά, στην γη της ελιάς. Με τη βοήθεια του Μάνου, ζητά από τον ντετέκτιβ να συνεχίσει τις έρευνές του, για τον εντοπισμό της γυναίκας που πραγματοποίησε την παράνομη αυτή υιοθεσία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τηλεφώνημα που αναστατώνει τον Κουράκο

Η γυναίκα αυτή θα δεχτεί να συναντηθούν. Οι δυο τους θα συζητήσουν για το παρελθόν, με την θετή μητέρα της μικρής να είναι αρκετά διστακτική απέναντί στον Βρεττάκο. Ο Ισίδωρος, όμως, επιμένει να δει την εγγονή του και μάλιστα, να την συμπεριλάβει στη διαθήκη του, στην γη της ελιάς.

Όλα αλλάζουν από εδώ και στο εξής. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος κάνουν τα πάντα, για να διορθώσουν τα λάθη της Αντιγόνης. Εκείνη, ικετεύει τον αδελφό της να πείσει τον Ισίδωρο να μην αγγίξουν ένα τόσο ευαίσθητο θέμα… Τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Φυσικά, κανένας από τους δύο δε την ακούει. Το παιδί αυτό έχει εντοπιστεί και η οικογένεια Βρεττάκου θέλει να του χαρίσει μία ζωή διαφορετική από αυτή που φρόντισε η βιολογική του μητέρα…Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Ετοιμάζεται Να Συναντήσει Την Εγγονή Του!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *