Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τραγικό τέλος του Δημήτρη στη σειρά

Το τέλος του Δημήτρη προβλέπεται τραγικό, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, με το κύκλωμα να ζητά εκδίκηση για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τραγικό τέλος του Δημήτρη στη σειρά

Πράγματι, ο Δημήτρης συνεχίζει να φέρεται παράτολμα, πραγματοποιώντας ενέργειες που βλάπτουν σημαντικά τον Κωνσταντίνο. Πολύ σύντομα θα φέρει εις πέρας μία επικίνδυνη ληστεία, κλέβοντας 250.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αθηνά Κάνει Πίσω – Οργισμένος Ο Ισίδωρος

Θέλοντας να αποδείξει στον Κωνσταντίνο πως μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του, “διαφημίζει” την εγκληματική του αυτή ενέργεια, εκνευρίζοντας σημαντικά τον συμβολαιογράφο!

Tο κύκλωμα θα δώσει εντολή θανάτου για τον νεαρό. Ο λόγος είναι η αλαζονική του δράση, η οποία θέτει σε κίνδυνο τον επικεφαλή της οργάνωσης. Έτσι, το τέλος του Δημήτρη αναμένεται να γραφτεί με αίμα στην γη της ελιάς, με τον νεαρό να πέφτει νεκρός στο έδαφος, δολοφονημένος εν ψυχρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7

 

Όλη η Μάνη θα συγκλονιστεί. Ο Κωνσταντίνος, γνωρίζοντας για αυτό το έγκλημα, θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του. Όλοι θα βρεθούν σε τεράστια αναστάτωση, με την Αθηνά να παθαίνει τεράστιο σοκ με αυτή την απώλεια.

Θα έχει αποκαλυφθεί η αληθινή σχέση της με τον Δημήτρη, πριν αυτός φτάσει στο τέλος του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *