Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο

Η Αρετή και ο Στέφανος τρέχουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την αγωνία να κορυφώνεται, στην γη της ελιάς. Μητέρα και γιος για πρώτη φορά ενώνονται για καλό σκοπό, θέλοντας να αγκαλιάσουν την Βασιλική, να την βοηθήσουν όπως μπορούν.

Οι έντονες διαφορές τους θα μπουν για λίγο στην άκρη. Μετά τη δίκη, η Αρετή έχει καταφέρει να πάρει όλη την περιουσία στα χέρια της. Ο Στάθης και η Βασιλική μένουν απένταροι… Οι Καπερνάροι έχουν διχαστοί.

Ένα ατύχημα θα είναι αρκετό για να αλλάξει πολλά. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, ένα αμάξι θα παρασύρει τον Φίλιππο και την μικρή Στέλλα. Πατέρας και κόρη θα οδηγηθούν στο νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Το αίμα πληρώνεται με αίμα Βαφέα»

Η Βασιλική θα χάσει το μυαλό της. Ο σύζυγός της και το παιδί της βρίσκονται στην εντατική και η απόγνωσή της είναι τεράστια. Η Χάιδω προσπαθεί να δώσει δύναμη στην ίδια, αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό.

Ο Στέφανος και η Αρετή μαθαίνουν τα νέα και τρέχουν άμεσα στο νοσοκομείο, στην γη της ελιάς. Θέλουν να παρηγορήσουν την Βασιλική, να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μπαίνει στη μέση

Η Βασιλική τους αντικρίζει και αντί να τρέξει στην αγκαλιά τους, τους διώχνει μακριά. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, εξοργισμένη από τη στάση τους και γεμάτη πόνο για το κακό που την βρήκε, τους διώχνει, φωνάζοντας να μείνουν μακριά της!

Η Αρετή και ο Στέφανος συνειδητοποιούν τα λάθη τους και φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι… Η πόρτα φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση