Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εκνευρίζει την Αρετή – Καυγάς στη δίκη

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εκνευρίζει την Αρετή – Καυγάς στη δίκηΗ δίκη της χρονιάς είναι γεγονός στη Γη της Ελιάς. Η οικογένεια Καπερνάρου είναι χωρισμένη στα δύο και η Βασιλική οδηγεί την κατάσταση στα άκρα με την στάση της.  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εκνευρίζει την Αρετή – Καυγάς στη δίκη

Η Αρετή φαίνεται πως συγκινεί τους ενόρκους και παίρνει αυτό που θέλει. Στάθης και Βασιλική καταλήγουν στους… πέντε δρόμους!

Πριν συμβούν όλα αυτά όμως στη Γη της Ελιάς, τα σκηνικά που διαδραματίζονται στην δίκη είναι άνευ προηγουμένου. Η Βασιλική καταθέτει υπέρ του πατέρα της, χωρίς να αφήσει την παραμικρή χαραμάδα ανοικτή για την μητέρα της, την οποία ‘στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο’. Η Αρετή δεν πιστεύει ότι η ίδια της η κόρη, την απαρνείται εντελώς και περνά στην αντεπίθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια: Επεισόδια 109 - 110 - 111 - 112 - 113

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της, ξεσπά ενάντια στη Βασιλική, μέσα στο δικαστήριο. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, εκδηλώνει το θυμό και την αγανάκτηση της προς στην μικρή, η οποία όμως παραμένει σταθερά στο πλευρό του πατέρα της. Η ένταση θα προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση των ενόρκων ούτως ώστε να συνεχιστεί ομαλά η δίκη.

 

Αφήστε μια απάντηση