Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού είναι η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Φαίνεται πως ο Αλέξης γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος καθώς εξελίσσεται η ιστορία στην Γη της Ελιάς. Πράγμα που η μητέρα του, Μαργαρίτα αρνείται να δεχτεί. Πλέον ο Αλέξης θέλει να ζήσει δίπλα στην πραγματική Μυρτάλη και όχι αυτή που τόσο καιρό είχε πλάσει με την φαντασία του.

Όταν όμως μία ψυχολογική του μετάπτωση θα τον πείσει πως η Μυρτάλη είναι η Ελένη, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και η Ελένη θα μπει στο στόχαστρο του Αλέξη. Διαβάστε παρακάτω τις συνταρακτικές εξελίξεις στην Γη της Ελιάς:

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Και όμως- Αυτόν σκοτώνει η Θεοφανώ

Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη
Σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ η Ελένη ύστερα από μία σειρά διαδοχικών συγκρούσεων με την Αρετή αλλά και όσα έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη για να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.

Μόνο που εκείνος έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι Μυρτάλη. Μάλιστα αποπειράται να τη φιλήσει και η κοπέλα σαστισμένη του ξεκαθαρίζει τα όριά της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 3, 4

Μόνο που από τότε η Ελένη μπαίνει στο στόχαστρο του Αλέξη με κανέναν να μη γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη ιστορία. Θα είναι ο επόμενος στόχος του; Μήπως ο Αλέξης σκοτώσει την Ελένη; Αναμένουμε για τις εξελίξεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *