Πάτρα: Ακυρώνεται για την ώρα το αίτημα αποφυλάκισης από την Πισπιρίγκου

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ακυρώνεται για την ώρα το αίτημα αποφυλάκισης από την ΠισπιρίγκουΤι άλλαξε;
Αλλαγή στρατηγικής από την προφυλακισμένη, με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Ρούλα Πισπιρίγκου σε ότι αφορά στο αίτημα αποφυλάκισης.

Οι δικηγόροι της -πάντα σε συμφωνία μαζί της- αποφάσισαν να ακυρώσουν, τουλάχιστον για την ώρα το αίτημα προκειμένου να βγει η Πισπιρίγκου από την φυλακή.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης μάνας, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε Επίσης  Πάνω από 7 εκατ. ευρώ οι δωρεές εφοπλιστών για τους πυρόπληκτους

Οι εκδοχές
Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική αναμόχλευση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, πιθανά να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Διαβάστε Επίσης  Τι λένε τα ημερομήνια για τον καιρό που θα κάνει το Πάσχα

Κατά συνέπεια η απόφαση δείχνει να έχει να παρθεί. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής Ιριδας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση