Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κατηγορεί την Βασιλική – Άγριος καυγάς

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κατηγορεί την Βασιλική – Άγριος καυγάς

Μητέρα και γιος θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι. Ο Νικηφόρος και η Βασιλική αναμένεται να έχουν ένα έντονο ξέσπασμα, στη σειρά Σασμός. Ένας καυγάς θα είναι αρκετός, για να αφήσει ο Νικηφόρος για λίγο τη ζωή φοιτητική του ζωή, επιστρέφοντας στο χωριό του.

Όλα θα ξεκινήσουν από τα πρώτα κουτσομπολιά που θα ακουστούν στην Κρήτη. Ο Μαθιός και η Βασιλική θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων, με το καφενείο του Παντελή να συζητά έντονα τη σχέση τους.

Σύντομα, όλο το χωριό θα γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση τους. Η χήρα του Στεφανή, βγαίνει με τον ξάδελφό του! Κανένας δε μπορεί να χωνέψει αυτό το οικογενειακό σκάνδαλο. Η Βασιλική είναι απελπισμένη με την είδηση πως το χωριό ξέρει, τη στιγμή που ο Μαθιός… πανηγυρίζει!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εξαφανίζεται – Πως αντιδρά ο Δημοσθένης;

Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τα κουτσομπολιά και γίνεται έξαλλος. Δεν ήθελε να μπλεχτεί το όνομα της μητέρας του στο στόμα άλλων. Ζει μονίμως, παλεύοντας για ένα κούτελο καθαρό. Οι καυγάδες θα ξεσπάσουν, με τον Νικηφόρο να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του από αυτή τη σχέση. Δεν τους θέλει πια μαζί.

Στο μεταξύ, ο Μανόλης προσπαθεί να λύσει έναν μαθηματικό γρίφο… Μήπως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού; Άλλωστε, δε θα αργήσει να γίνει γνωστό πως η Βασιλική είχε σχέση με τον Μαθιό, πριν τον Στεφανή…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω ξεπερνά κάθε όριο στην Γη της Ελιάς

Ο Νικηφόρος και η Βασιλική θα πιαστούν στα χέρια, στη σειρά Σασμός. Όλα όσα προσπαθούσε να χτίσει ο Μαθιός τόσο καιρό, θα γκρεμιστούν μέσα σε μια στιγμή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *