Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείταιΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού η Βασιλική δεν δολοφονείται

υπέγραψε την παραμονή της στον Σασμό και για την 2η σεζόν.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς Σασμός, ακουγόταν τόσο στα spoilers όσο και ανάμεσα στους τηλεθεατές πως η Βασιλική δεν θα μείνει για πολλά επεισόδια ακόμη στον Σασμό, αφού στο βιβλίο σκοτώνεται. Οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της σειράς είχαν κάνει ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα ακολουθήσουν πιστά το βιβλίο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Περίληψη επόμενα επεισόδια 1-4

Από την άλλη το τηλεοπτικό κανάλι Alpha που φιλοξενεί την σειρά δε θα μπορούσε να αφήσει ένα τέτοιο χαρτί σαν τον Σασμό ανεκμετάλλευτο, αφού για φέτος, επάξια κέρδισε τον τίτλο “βασιλιάς της νυχτερινής ζώνης”. Έτσι έπεσαν κιόλας οι υπογραφές για την 2η σεζόν.

Μπορεί λοιπόν στο βιβλίο η Βασιλική να μην μένει για πολύ καιρό ανάμεσα στους υπόλοιπους ήρωες όμως φαίνεται πως η τηλεοπτική Βασιλική ή για τον κόσμο Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχει ήδη υπογράψει και για την 2η σεζόν του Σασμού.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: 3

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το βιβλίο – οπότε και το αρχικό σενάριο του Σασμού – η Βασιλική θα βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης. Η Καλλιόπη θεωρεί πως η Βασιλική, κάνει κακό στον Μαθιό και αυτό τον οδηγεί στην καταστροφή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *