Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή ξεσπά: «Για σένα τα έκανα όλα»

Η Αρετή βγαίνει εκτός ελέγχου, στην γη της ελιάς. Μπορεί να κερδίζει τη δίκη με τη βοήθεια του Στέφανου, όμως από δικά της λάθη, καταλήγει να είναι μόνη. Ακόμη και ο γιος της, συνειδητοποιεί σταδιακά πως δεν είναι σε θέση να την υπερασπιστεί άλλο… Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή ξεσπά: «Για σένα τα έκανα όλα»

Ο Στάθης και η Βασιλική χάνουν τη μάχη, όχι, όμως, τον πόλεμο! Πατέρας και κόρη μπορεί να μένουν απένταροι στους πέντε δρόμους, αλλά δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική τους απάντηση στην Αρετή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με δύο επιχειρήσεις στα χέρια της

Στο μεταξύ, η Ελένη και ο Στέφανος έχουν χωρίσει, οριστικά. Οι εντάσεις στο ζευγάρι εξαιτίας της Αρετής, στάθηκαν η αφορμή για να έρθει το τέλος αρκετά… πρόωρα! Ο Στέφανος υποστήριξε για ακόμη μια φορά την μητέρα του, αφήνοντας πίσω του την Ελένη…

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή ξεσπά: «Για σένα τα έκανα όλα»

Αυτό θα τον προβληματίσει αρκετά, στα επόμενα επεισόδια. Είναι δυνατόν ή ίδια του η μητέρα να του καταστρέφει τη ζωή; Ο Στέφανος, αποφασισμένος να βάλει μία τάξη, στην γη της ελιάς, θα ζητήσει από την Αρετή να μην ανακατεύεται άλλο στη ζωή του..

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Στάθης και Ιουλία φεύγουν μαζί κρυφά

Εκείνη, απελπισμένη πως ο γιος της αρχίζει να “ξυπνάει”, του ζητά να ηρεμήσει. Του εξηγεί με δάκρυα στα μάτια πως όλα τα έκανε για το καλό του, πως ουδέποτε είχε κακό σκοπό απέναντί του.

Βέβαια, ο Στέφανος δεν πείθεται πια. Η κατάστασή του γίνεται όλο και χειρότερη. Στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη παράνοια και τίποτα δεν είναι το ίδιο ξανά. Μητέρα και γιος έχουν διχαστεί, με την Αρετή να μένει μόνη στο τέλος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση