Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς υπάρχει περίπτωση να δούμε πως ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Στις Άγριες Μέλισσες το ένοχο παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα επιστρέφει και φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της και κυρίως καταστρέφει τα όνειρα που είχε για την υποκριτική. Κι αυτό γιατί ο Δάκης βρήκε το «πάτημα» να την εκδικηθεί και την κάνει ρεζίλι σε όλο το Διαφάνι.

Ο Δάκης εντελώς τυχαία μαθαίνει για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα στην Τρούμπα και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Θέλει ο ίδιος να ψάξει και να μάθει αν αυτό ισχύει και η αγωνία του για το τι θα ανακαλύψει του προκαλεί ανησυχία καθώς μια τέτοια αποκάλυψη θα έβαζε την ταινία του σε περιπέτεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της Μαρίας

 

 

Την ίδια στιγμή στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα και ο Δάκης προσπαθεί να ψαρέψει τον Νώντα για το παρελθόν του και εκείνος του αναφέρει πως απλά δούλευε στον… Περαία, όπως αποκαλεί τον Πειραιά στη σειρά.

Σύντομα ο παραγωγός παίρνει τις πολυπόθητες πληροφορίες που έψαχνε και δυστυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί.

Ομως παράλληλα ετοιμάζει και το μεγάλο χτύπημα στη Δρόσω προκειμένου να την «εκδικηθεί» τόσο για το δημοσίευμα που είχε στήσει με τη δήθεν σχέση τους, όσο και για την απεργία που είχε κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο στούντιο και έτσι την κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο το Διαφάνι μιλώντας για το παρελθόν της στην Τρούμπα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το ένοχο μυστικό της γίνεται πρωτοσέλιδο και το όνειρο της Δρόσως για καριέρα στην υποκριτική θα γίνει εφιάλτης.

Στο μεταξύ, ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση ζητώντας πίσω τα λεφτά του, αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη…

Δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Δρόσω τώρα που βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη και αποφασίζει να καθαρίσει αυτός για πάρτη της…

Πως θα καθαρίσει ο Νώντας τελικά; Θα σκοτώσει τον Δάκη; η μήπως θα βάλει κάποιους να τον φοβίσουν.

Σίγουρα θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *