Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να συναντηθεί με τον Αστέρη

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να συναντηθεί με τον ΑστέρηΟ Αστέρης αποφυλακίζεται και παίρνει μία μεγάλη απόφαση: Να πείσει την Αργυρώ να τον ακούσει, να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Παρόλο που ο Μαθιός και η Καλλιόπη παλεύουν να τον εμποδίσουν, ο Σταματάκης είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για τα Γιάννενα. Περιπλανιέται στην πόλη, ελπίζοντας να βρει την αγαπημένη του. Προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες και στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στο σπίτι της.

Ο Αστέρης ελπίζει πως θα βρει την Αργυρώ στα Γιάννενα, πως θα της ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, μαθαίνει πως ο φονιάς του αδελφού της είναι στην πόλη που μένει και την αναζητά…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

Ύστερα από σκέψεις που την βασανίζουν, δέχεται να τον συναντήσει. Για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, ο Αστέρης και η Αργυρώ θα μας χαρίσουν μία μοναδική σκηνή με φόντο τα Γιάννενα, στη σειρά Σασμός.

Ο Αστέρης θα καταρρεύσει στα χέρια της, θα θελήσει να της εξηγήσει, να την αγκαλιάσει σφιχτά, να τα διαγράψει όλα… Η Αργυρώ θα τον κοιτάξει στα μάτια, με μίσος. Θα του αποκαλύψει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της, πως πλέον είναι παντρεμένη και έχει ένα μικρό παιδί. Το όνομά του; Πέτρος…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144, 145

Ο Αστέρης χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Τα μάτια του πετούν σπίθες και το είναι του βράζει. Η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, τον άφησε πίσω της, οριστικά. Πλέον, δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τους δύο πρωταγωνιστές.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση