Survivor: Η Τζο καρφώνει τους παίκτες – Επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη

Survivor: Η Τζο καρφώνει τους παίκτες – Επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη

Η Τζο ξεχώρισε μέσα από το Survivor διατηρώντας το ήθος και την αξιοπρέπειά της κερδίζοντας έτσι την αγάπη του κοινού. Παρόλα αυτά, στην ψηφοφορία “πάλεψε” με μεγαθήρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα. Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές με τους τηλεθεατές να την αποθεώνουν.  Survivor: Η Τζο καρφώνει τους παίκτες – Επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη

Μετά την αποχώρησή της, η νεαρή παίκτρια μίλησε στην εκπομπή Love it και με ειλικρίνεια αποκάλυψε ποιοι παίκτες λένε και την αλήθεια και ποιοι όχι. Ποιος παίκτης είναι άλλος μπροστά στην κάμερα; Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Άρη και τη Σοφιάννα;

Η Τζο απαντά για όλα στο Survivor, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει έξω από τα δόντια για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο “πραγματικός” Άρης Σοϊλέδης

«Ο μόνος που δεν με πλησίασε και δεν ενδιαφέρθηκα κι εγώ να τον πλησιάσω είναι ο Άρης. Κοιτάει πάρα πολύ το συμφέρον του, δεν τον νοιάζει για τους άλλους, θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες, κινεί τις ψηφοφορίες και συμβουλεύει τους φίλους του πώς θα κινηθούν για να διώξουν παίκτες από την κόκκινη ομάδα», τονίζει η παίκτρια.

Διαβάστε Επίσης  Λασκαράκη – Σουλτάτος: Τσικνοπέμπτη με φίλους στο νέο τους σπίτι

«Στον αγωνιστικό χώρο ήταν πάρα πολύ εριστικός, πάρα πολύ ειρωνικός, δεν φερόταν με τον καλύτερο τρόπο και γενικά η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ κακή. Έκανε πάρα πολλές επιθέσεις κυρίως στην Ασημίνα και τη Σταυρούλα προκειμένου να τις μειώσει», συμπλήρωσε.

«Η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη»

Η Τζο δεν παρέλειψε να μιλήσει για αυτό που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό που είναι το “ειδύλλιο” της Σοφιάννας και του Άρη. Η παίκτρια τόνισε ότι η Ασημίνα της αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα είχε παραδεχτεί ότι βλέπει τον Άρη ερωτικά και ότι θα της άρεσε.

«Τώρα ποιον να πιστέψω από εκεί μέσα, δεν ξέρω, δεν τους έχω και πολλή εμπιστοσύνη», είπε η Τζο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει συμπεριφορά από τότε που κάνουν παρέα με τον Άρη. «Είναι πιο επιθετικές, πιο ειρωνικές και τρέφουν έχθρες για κάποια άτομα».

Διαβάστε Επίσης  Σάρωσε το Τατουάζ - Χαμηλές πτήσεις για τη σειρά «Η επιστροφή»

Ο Εμμανουήλ, η Ασημίνα, ο Απόστολος και τα φαβορί

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ανέφερε ότι είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας και σίγουρα λέει κάποια ψέματα. Ωστόσο στην αρχή φοβόταν, αλλά τώρα που κέρδισε την ατομική ασυλία άρχισε να λέει αλήθειες.

Σχετικά με την Ασημίνα, η Τζο αποκάλυψε ότι πλέον βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα στο Survivor και δεν ψηφίζει στρατηγικά, αλλά αγωνιστικά. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη, όμως, ήταν η δήλωσή της περί Απόστολου. «Ο Απόστολος το παίζει πολύ ήρεμος, πολύ αθώος, τον έχει αγιοποιήσει όλη η παρέα του, αλλά δεν είναι πραγματικά αυτό που δείχνει, είναι πονηρός».  Survivor: Η Τζο καρφώνει τους παίκτες – Επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη

Τέλος, η Τζο ανέφερε ότι πιστεύει πως στην τελική τετράδα θα φτάσει ο Άρης, η Σταυρούλα, η Ασημίνα κι ένας ακόμη άντρας: ή ο Τάλα ή ο Νικογιάννης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *